Murare Lerum

För ett hem som utstrålar både form
och funktion

Välkommen till Andrés Mur och Kakel AB, din professionella murare i Lerum. Vi är dedikerade till att skapa eleganta och skräddarsydda projekt som ger hållbara och stilfulla ytor för ditt hem eller företag. Med fokus på noggrannhet och professionellt utförande strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Utforska vår skicklighet och låt vi förvandla ditt utrymme med kvalitet och stil.

20 år av mästerlig plattsättning

Erfarenhet du kan lita på och
resultat du kan älska!

Murare Lerum

Ett Hem där Stil och Praktik Möts

Vid Andrés Mur och Kakel AB förenar vi passionen för murning med en strävan efter harmoni mellan design och funktionalitet. Varje bricka är noga utvald för att inte bara försköna ditt hem estetiskt utan även förbättra dess praktiska användning. Låt oss tillsammans skapa ett hem där skönhet och funktion möts på ett unikt sätt.

 

Om oss

Murare Lerum

Vår styrka ligger inte bara i vårt yrkeskunnande utan också i vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå era unika behov och önskemål, vårt mål är alltid att överträffa förväntningarna. Oavsett om du är en privatperson som planerar en renovering eller ett företag som söker pålitliga byggtjänster, är vi här för att vara din pålitliga partner genom hela processen.

Puts, Murning, Kakel – Vår Kompetens, Din trygghet

Byggande med Kund i Fokus – Ditt Projekt, Vår Prioritet

Våra tjänster

Expertis inom Puts, Murning och Kakelsättning

Vår passion genomsyrar varje tjänst vi erbjuder. Oavsett om du planerar en totalrenovering, små justeringar eller behöver experthjälp för specifika områden, är vårt erfarna team här för att göra din vision till verklighet. Vi kombinerar kreativitet, skicklighet och noggrannhet för att leverera resultat av högsta standard.

Andrés Mur och Kakel AB

LÅNGAREDSVÄGEN 87 , 441 91 Alingsås
070-977 36 39